Privéles Babymassage

Privéles Babymassage!

Baby’s kennen maar een taal: lichaamstaal. Hoewel in de meeste gevallen moeder en kind elkaar zonder woorden aardig begrijpen, kun je via de babymassage toch iets extra’s toevoegen, iets van onschatbare waarde…

Door aanraken, knuffelen en vasthouden, (allemaal onderdelen van de massage) stimuleer je de huid, de stofwisseling en de ontwikkeling van de zintuigen van je baby. Slaap- en eetritme kunnen hierdoor verbeteren. Baby’s die veel huilen of erg onrustig zijn worden door de massage gerustgesteld en kunnen zich beter ontspannen. Babymassage geeft je baby een gevoel van geborgenheid en vertrouwen en voldoet daarmee niet alleen aan de intense behoefte van kinderen om aangeraakt te worden, maar het biedt ook de gelegenheid om elkaar beter te leren kennen. Babymassage kan een waardevol onderdeel worden van de band die je met je kind ontwikkelt. Jouw liefdevolle aanrakingen zetten de zintuigen van je baby op scherp en laten hem intens genieten van het contact. In vele andere culturen is babymassage niets bijzonders, het is onderdeel van de dagelijkse verzorging van kinderen. In de lessen babymassage kan je je de kunst van het aanraken eigen maken, je leert je baby met gevoel te masseren, waarin je probeert het ritme van je kindje te volgen.

Mooi meegenomen!

  • je leert te luisteren naar de lichaamstaal van je baby
  • je leert om in volledige aandacht met je baby bezig te zijn
  • mogelijk het verminderen van darmkrampjes van je baby
  • puur genieten van en met je baby

Privéles Babymassage is bedoeld voor één ouder met zijn/ haar baby die tussen de 6 weken en 9 maanden oud is. De lessen vinden bij jou thuis plaats op een nog te overleggen tijdstip. Dit schept de mogelijkheid om het optimale moment voor jou en je kindje hiervoor te vinden. Meestal is 3 lessen van ongeveer 1 uur voldoende. De kosten hiervoor bedragen 65,00 per keer.

Natuurlijk kan het zo zijn dat je in je omgeving andere ouders met hun baby kent, en wil je graag samen met hen masseren. Aarzel dan niet om zelf een klein clubje samen te stellen! Ik pas dan het tarief hierop aan.

Met zijn drieën wilden we graag onze kindjes gaan masseren. Via via kwamen we bij Anne terecht. Zij heeft 3 baby massage lessen van een uur verzorgd bij één van ons thuis. Voor ons alle drie is dit ons tweede kindje. De reden dat we de massage wilden gaan doen was dan ook om ‘quality time’ door te brengen met onze tweede kleine. Tijdens de les besteedde Anne er veel aandacht aan om in rust en met plezier (voor moeder en kind) te masseren. Dit resulteerde er  in dat onze kindjes bij de derde les 45 minuten achter elkaar genoten van de massage. 

Anne heeft een fijne manier van werken en een prettige stem. Wij zouden haar zeker aanbevelen!

Sieglinde

Het is een bewuste keus om het eerste contact via mail te laten verlopen, gebruikt u hiervoor svp onderstaand formulier.

Ik antwoord altijd binnen 2 werkdagen.

Adres ( uitsluitend op afspraak ):

Gerard Doustraat 28

2406 GV

Alphen aan den Rijn

Privacy-statement:

13 + 10 =

Privacy Voorkeuren

error: De webinhoud is beveiligd.