Klassieke Massage

Klassieke Massage: Haalt eruit wat erin zit!

Klassieke massage is een lichaamsmassage op de huid, waarbij ik warme massageolie met etherische oliën gebruik. Huid en spieren ontspannen zich door middel van zachte tot stevige knedingen, strijkingen en fricties. Dit stimuleert de doorbloeding van de weefsels, voert afvalstoffen af en verbetert de spierfunctie en de stofwisseling van de spieren.

Massage
 is waarschijnlijk de oudste geneeskundige behandeling die we kennen. In de oudste geschriften wordt massage al genoemd. Het behoeft niet veel uitleg om te begrijpen dat een massagebehandeling weldadig kan zijn, vooral in of na een stressvolle periode. Dat bekende opgejaagde gevoel gaat vaak gepaard met spanningen in nek, rug en schouders. Regelmatig ontspannen is belangrijk om te voorkomen dat een en ander ten koste gaat van je gezondheid. Massage is tegenwoordig een van de meest toegepaste aanvullende therapieën. Het wordt in toenemende mate gebruikt naast traditionele geneeswijzen. Massage is een natuurlijke, gezonde en aangename manier van verzorging waarmee lichamelijke ongemakken kunnen worden verlicht. Gewoon een rustpunt in je drukke leven.

Aandacht voor jezelf …

Je hoeft niet iets te mankeren om een klassieke massage te ondergaan, jezelf (laten) verwennen is ook een goede reden! Even uit de drukte van alle dag en even aandacht voor jou en jou alleen. Na een massage voel je je weer als herboren.

Ontspanning…

Massage is ontspannend voor je lichaam en je geest. Wanneer je klachten hebt die met spanning te maken hebben of als het gewoon druk of spannend is in je leven, is dit vaak merkbaar in de spieren. Door massage kunnen deze zich ontspannen en pijnlijke plekken worden verzacht.

Even je gedachten stil zetten…

Wanneer je veel denkwerk verricht is het prettig om je gedachten even stil te kunnen zetten. Een massage helpt hier heel goed bij. Na een massage voel je je helderder en lichter…

Het is een bewuste keus om het eerste contact via mail te laten verlopen, gebruikt u hiervoor svp onderstaand formulier.

Ik antwoord altijd binnen 2 werkdagen.

 

 

 

Adres ( uitsluitend op afspraak ):

Gerard Doustraat 28

2406 GV

Alphen aan den Rijn

Privacy-statement:

13 + 1 =

Privacy Voorkeuren

error: De webinhoud is beveiligd.