aanvullendetherapie.nl

Anne Loos – Aanvullende therapie

U bent hier niet voor niets terecht gekomen, misschien heeft u lichamelijke ongemakken? Misschien zoekt u een manier om te ontspannen? Bij deze nodig ik u uit om mijn site te bekijken, indien er vragen zijn kunt u mij natuurlijk mailen.

In mijn praktijk werk ik met diverse therapieën zoals;

Reflexzonetherapie (voetreflex)craniosacraal therapie en klassieke massage, welke los van elkaar kunnen worden ingezet of juist in combinatie met elkaar. Doel van deze behandelingen is het ondersteunen van het natuurlijke vermogen van ons lichaam zichzelf te herstellen waar mogelijk. Naast therapie is ontspannen een krachtig middel op weg naar herstel! Juiste deze ontspanning is een prettige bijkomstigheid van bovengenoemde therapieën.

Voorbeelden van klachten die ik in mijn praktijk behandel:

  • Bestrijding van vermoeidheid en spanningen. “Niet lekker in je vel zitten”.
  • Klachten m.b.t. luchtwegen, darmen en spijsvertering, blaas en urinewegen , hoofdpijn, gewrichten en wervelkolom.
  • Vocht vasthouden in benen en voeten.
  • Verstoorde hormoonhuishouding zoals: overgangsklachten, menstruatieproblemen, etc.
  • Emotionele klachten; stress, slapeloosheid, burn-out, onevenwichtigheid.
  • Ongemakken gedurende de zwangerschap.

Veel zorgverzekeraars vergoeden de behandelingen via de aanvullende verzekering. Dit gaat niet ten koste van uw eigen risico!

Aanvullende therapieën zijn voor bijna iedereen van elke leeftijd geschikt en kunnen uitkomst bieden wanneer klachten chronisch worden of medicatie (bijvoorbeeld tijdens de zwangerschap) niet gewenst is. Aanvullende therapie heet niet voor niets aanvullend en is zeker geen vervanging van reguliere behandeling. Wanneer reguliere medicatie of behandeling nodig is, is het nodig. Zo simpel is het. Deskundig toegepast, is de combinatie van deze twee, aanvullende + reguliere therapie, naar mijn mening de optimale behandeling!