Reflexzonetherapie

Reflexzonetherapie is een aanvullende therapie die uit gaat van het principe dat onder andere op voeten, handen en oren gebieden (reflexzones) liggen die corresponderen met de organen, spieren, en andere delen van het lichaam. Door het behandelen (masseren) van deze zones gaat er een vitaliserende werking uit naar het corresponderende lichaamsdeel, wat als resultaat een algehele verbetering van de werking van het lichaam heeft. Het zelfherstellend vermogen van het lichaam wordt geactiveerd waardoor de fysieke of mentale klachten verminderen of verdwijnen.

Reflexzonetherapie is geschikt voor jong en oud en kan uitstekend naast reguliere en andere alternatieve behandelmethoden worden toegepast. Reflexzonetherapie heeft een zeer ontspannende werking op het lichaam en is breed inzetbaar voor zowel chronische als acute klachten.

Reflexzonetherapie geeft een diepe ontspanning en bevordert het slapen. Ook stimuleert reflexzonetherapie het verwijderen van afvalstoffen uit het lichaam. Daarmee is Reflexzonetherapie, mits deskundig toegepast, een veilige, niet belastende therapie en daardoor ook heel geschikt voor zwangeren of als aanvulling op een reguliere behandeling.

 

 

Het is een bewuste keus om het eerste contact via mail te laten verlopen, gebruikt u hiervoor svp onderstaand formulier.

Ik antwoord altijd binnen 2 werkdagen.

 

 

 

Adres ( uitsluitend op afspraak ):

Gerard Doustraat 28

2406 GV

Alphen aan den Rijn

Privacy-statement:

6 + 13 =

Privacy Voorkeuren

error: De webinhoud is beveiligd.